Riool onderhoud

Een rioolverstopping is vervelend en geeft veel ergernis. Gelukkig kunt u dit gemakkelijk voorkomen door een rioolonderhoud. Regelmatig onderhoud aan uw riolering voorkomt onaangename verrassingen zoals verstoppingen.

Met preventief rioolonderhoud reinigen we niet alleen uw leidingen, maar kunnen we ook, door middel van een riool camera inspectie, aantonen wat de technische staat is van uw leidingenstelsel.

Afzetting van kalk, vet- en zeep resten zijn meestal de oorzaak van een verstopping. Vooral bij rioolstelsels die veelvuldig belast worden zoals in bijvoorbeeld bedrijven, horecagelegenheden en appartementencomplexen. Maar ook bij gewone woningen is een regelmatig onderhoud van belang.

Onze aangesloten bedrijven kunnen u uitstekend verder helpen. Onze Rioleringsbedrijf is in het bezit van de beste apparaten voor uw rioolonderhoud waardoor het vuil dat loskomt direct weg kan gezogen worden, in plaats van het te verplaatsen naar een andere plaats. Dit voorkomt de kans op een nieuwe verstopping.

Wanneer u niet wil dat uw riolering verstopt geraakt, neem dan gerust contact met ons op voor een preventief rioolonderhoud. Op deze manier kunnen wij eventuele problemen aan uw riool vroegtijdig signaleren en verhelpen. U kunt natuurlijk ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, en wij komen zo snel mogelijk bij u terug.