Afvoer problemen

Als uw gootsteen en WC niet meer goed doorspoelen kan er iets mis zijn met de riolering. Het is ook mogelijk dat de oorzaak ‘hoger’ zit, bijvoorbeeld in de afvoerpijp van uw huis naar de hoofdriolering. In deze gevallen kan de Rioleringsbedrijf bij u langs komen. Wij zoeken snel de oorzaak op en zullen het probleem in bijna alle gevallen meteen kunnen verhelpen. Ook voor afvoerproblemen die zich beperken tot één gootsteen of wasbak in huis kunt u ons inschakelen. Het is vervelend om te blijven zitten met problemen met de afvoer, daarom zorgen wij dat we altijd snel ter plaatse kunnen zijn om uw probleem te verhelpen. Ons landelijk netwerk helpt ons daarbij.

Hoe we te werk gaan

In eerste instantie zullen onze specialisten u vragen waar het probleem precies optreedt. Is er een probleem met de algemene afvoer, dus stroomt geen enkele afvoer goed door, of zit het probleem alleen op een bepaalde verdieping of bij enkele afvoerputjes. Hierdoor weten we meestal genoeg om de locatie van het probleem te achterhalen. Nadat we weten wat er mis is, is het probleem al voor de helft opgelost! Vervolgens verschilt de werkwijze afhankelijk van wat er aan de hand is. Als er een probleem met een of meer afvoerpijpen binnen uw huis is dan kunnen we alleen dat gedeelte ontstoppen. Dit is bijna altijd in een mum van tijd geregeld. Soms zal het probleem buiten uw eigen huis zitten. In dat geval zullen we de riolering moeten ontstoppen. Kijk hiervoor bij riolering verstopt.

Wilt u nu snel en vakkundig een probleem met uw afvoer verholpen hebben? Neem dan snel contact op met de Rioleringsbedrijf!